Mini ADEv (Winter edition) in support of Bajesdorp

 

Location for this Saturday: (close to) gathering point Bajesdorp, Wenckebachweg 40, Amsterdam, opposite nr. 40. See you there at 14h!

Laat je paraplu maar thuis want het is OVERDEKT!
Weather proof location :-)

Bajesdorp/ADEV area: "bands & funk and drum and bass"
- Zibabu (live)
- Lijp (live)
- Dr. Dynamite (live)
- Foxy Roxy
- Quartier Mustache
- Retep
- Dj Fuwu
- Recidive

ZWETS area: "acid-techno-rave met verwarming"
- Stefan ZMK
- Sub Division
- Kiki b2b Rombout Wagenaar
- Joris Zwets b2b Staas Lucassen

ADM Amsterdam area: "Fighting Real Estate Mafia since 1997"
- Trekker met platte wagen

PING PONG FLOOR KILLER CIRCUS area: "pingpong disco"
- Crackle Me Pink b2b Chez Willmore

Nightwatch Bar: "Beat the concrete with a sultan lounge: energy drinks and hot chai!"

ADEV organiseert 20 januari aanstaande het ADEVje, de wintereditie van Amsterdam Danst Ergens Voor. Omdat er ook in de winter genoeg reden is om te dansen voor vrije plekken in de stad. In onze steeds vollere en commerciëlere stad dreigen de laatste vrije plekken onder de voet te worden gelopen door kapitaalkrachtigen en massatoerisme. Maar niet als het aan ons ligt! Wij willen een stad met plek voor iedereen. Ook voor bewoners die zelf ideeën hebben over hoe ze willen leven. Net als ADEV doet ADEVje dit ook met veel geluid en bombarie. We dansen buiten lijntjes en bezetten pleinen en straten met onze bassen en dansende mensen. We gebruiken muziek en sound om te laten zien dat niet overal betaald voor hoeft te worden en we halen een hoeveelheid creativiteit uit de kast waar niemand straight van blijft. We feesten om de stad op haar grondvesten te laten trillen!

De locatie wordt binnenkort bekend gemaakt en is via de gebruikelijke kanalen te achter halen. Zoek alvast je warmste panty uit, trek je ongewassen nieuwjaarsoutfit nogmaals aan, neem iets lekkers mee voor je mede-manifestanten; get ready voor het ADEVje.

Saturday, January 20, 2018 - 14:00